Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на “Трибун, Хронистерик, Номад” од Александар Прокопиев

  Новата книга „Трибун, Хронистерик, Номад“ од познатиот писател и книжевник Александар Прокопиев ќе биде промовирана на 24 јануари (среда),…

Повеќе