Categories: Алтернатива, Настани

За наградата „Роман на годината“ во „трка“ 35 романи

  На својата конститутивна седница, жири-комисијата за наградата „Роман на годината“ за 2023 година, што ја доделува Фондацијата за унапредување…

Повеќе