Categories: Алтернатива, Настани

„СИЛАТА ЕУ МЛАДИТЕ“ ќе ги промовира интересите на младите прогресивни и креативни луѓе

  СИЛАТА ЕУ МЛАДИТЕ е платформа креирана од дискографската куќа „ПМГ Рекордингс“ од Скопје, со мисија да детектира, ангажира и…

Read More