Categories: Алтернатива, Настани

Oперата „Кавалерија рустикана“ од Пјетро Маскањи во НОБ

  На сцената на Националната опера и балет вечер ќе биде изведена операта „Кавалерија рустикана“ од италијанскиот композитор Пјетро Маскањи.…

Повеќе