Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Започнува 6-та сезона на Националната кампања “Ги запознаваме ретките болести”

  Во четврток на 1. февруари започнува шестата сезона на националната кампања “Ги запознаваме ретките болести”. “Овој февруари ќе се…

Повеќе