Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на “Манчевски: Пет есеи” во новиот КЦ „Лабораториум“

  Новата книга на нашиот најтрофеен режисер Милчо Манчевски, „Манчевски: Пет есеи“ ќе биде претставена како дел од целовечерна мултимедијална…

Повеќе