Categories: Алтернатива, Настани

Отворени врати за посета на спомен-куќата на Христијан Тодоровски-Карпош

  Националната установа Музеј Куманово, во чест на 80-годишнината од смртта на народниот херој Христијан Тодоровски-Карпош, ги отвора вратите за…

Read More