Categories: Алтернатива, Настани

Ново издание на Државниот архив „Спомени и материјали од НОАВМ“ (1941 – 1945)

  Делото „Спомени и материјали за Националноослободителната и антифашистичка војна на македонскиот народ (1941 – 1945), Сеќавања од учесници во…

Повеќе