Categories: Алтернатива, Настани

Стартап Клуб Скопје предводник на #СтартапРеволуцијата во Македонија

  Под слоганот “Стартапи градат стартапи”, Стартап Клуб Скопје го лансираше првиот повик за Инкубаторската програма #ИмамИдеја. Од самото отварање…

Read More