Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Османи: Членство во ЕУ пред 2030-та и 6 милијарди евра за наредните години

    Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, учествуваше на состанокот на министрите за надворешни работи на Западен Балкан и…

Повеќе