Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“Малиќи груп“ ќе се вклучи во нацоналната кампања БИДИ СРЦЕВИНА- БИДИ ХЕРОЈ

  Вработените од компанија, “Малиќи груп“ ќе се вклучат во националната кампања БИДИ СРЦЕВИНА-  БИДИ ХЕРОЈ, која ја спроведува Клиниката…

Повеќе