Categories: Алтернатива, Настани

СОУ„Јане Сандански“-Штип победници на националниот турнир во друштвената игра за политичка едукација

  Здружението ЛЕАД во соработка со Фондацијата Конрад Аденауер успешно го организираа првиот националниот турнир за средношколци во друштвената игра…

Read More