Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Оркестарот на „Фејм’с институт“ ќе ја отвори новата сезона со концертот „Свинг“

  „Свинг“ е насловот на концертот на оркестарот на „Фејм’с институт“ што ќе се одржи на 10 февруари (сабота) во…

Повеќе