Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Министерството за економија ќе додели 3.555 ваучери за туризам за работници со ниски приходи

  Министерството за економија, согласно Програмата за поддршка на домашен туризам за работници со ниски приходи во 2024 година, ќе…

Read More