Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Митрески побара координиран и брз пристап за надминување на проблемот со возачките дозволи

  Претседателот на Собранието Јован Митрески, на денешната редовна координација, на која присуствуваат координаторите на пратеничките групи, го отвори прашањето…

Read More