Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

АХВ: Потрошувачите да внимаваат кога купуваат преку интернет

  Поради се поинтензивната дива продажба на храна и додатоци во исхраната на интернет, најчесто преку социјалните мрежи, Агенцијата за…

Повеќе