Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на македонските преводи на „Идис“ од Робер Бадентер и „Везење“ од Марџан Сатрапи

  Во Францускиот институт во Скопје утре (15 февруари) во 18:00 часот ќе се одржи промоција на македонските преводи на…

Read More