Categories: Алтернатива, Настани

Фестивал на современа македонска поп музика – ПОП КУЛТУРА

  На 17 февруари, во 20.30 часот во едукативниот културен центар „Лабораториум“ ќе се одржи фестивал на современа македонска поп музика „ПОП КУЛТУРА“. На ПОП КУЛТУРА…

Повеќе