Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Коцевски: Се постапува по предметот за кривичните пријави за личните документи

  Јавното обвинителство има формирано предмет во кој се споени три кривични пријави во врска со издавањето на личните документи,…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Коцевски одржа колегиум на републичкото Јавно обвинителство

  Јавниот обвинител на Република Северна Македонија Љупчо Коцевски и официјално ја презеде должноста од досегашниот вршител на функцијата, јавната обвинителка…

Повеќе