Categories: Вести, Здравје, Магазин, Македонија, Ударни вести

Ги запознаваме ретките болести – МУЛТИЦИСТИЧНА БУБРЕЖНА ДИСПЛАЗИЈА

  Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој оваа година е редок по своите ретки 29 дена…

Повеќе