Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Стојчевска: Нашиот македонски јазик е заштитен, недопирлив и единствен

  Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска се обрати на чествувањето на 21 Февруари, Меѓународниот ден на мајчиниот јазик, во…

Read More