Categories: Алтернатива, Настани

Делегација на Охрид во посета на родниот крај на холандскиот писател А. ден Доолард

  Овој месец се навршија 123 години од раѓањето на најплодниот холандски писател од минатиот век, Корнелиус Боб Спелстра, познат…

Повеќе