Categories: Вести, Македонија

Костадиновска-Стојчевска: Го враќаме симболот на Скопје – Универзалната сала

  Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска ги најави градежните активности за реконструкција и адаптација на Универзалната сала, откако Министерството…

Read More