Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Максим Димитриевски е кандидат за претседател на ЗНАМ

  Максим Димитериевски е кандидатот за претседател на Македонија на Движењето „ЗНАМ – за наша Македонија“ на претстојните претседателски избори,…

Read More