Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Бојмацалиев: Пристигнаа 140.000 обрасци за пасоши на ГП Богородица

  Вчера, дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев на Граничниот премин Богородица, ги пречека новите 140.000 обрасци за…

Повеќе