Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Османи од Советот на безбедност на ОН: Правдата и одговорноста мора да надвладеат

  Министерот за надворешни работи, Бујар Османи во Советот за безбедност на Обединетите нации во Њујорк се обрати на брифингот…

Повеќе