Categories: Алтернатива, Настани

Колекцијата на солидарноста ќе биде изложена во Националната галерија во Прага

  Изложбата „Ниедно чувство не е конечно. Колекција на солидарноста, МСУ Скопје“/„No Feeling is Final. The Skopje Solidarity Collection“, која…

Повеќе