Categories: Алтернатива, Настани

Во Прилепскиот театар ќе се изведе претставата „Грета“ во режија на Тамара Стојаноска

  Во Театарот „Војдан Чернодрински“ во Прилеп вечер (28 февруари) од 19:30 часот ќе биде прикажана претставата „Грета“ во режија…

Повеќе