Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Филмови, концерти, изложби – културна програма на Франкофонијата во Скопје

  Со проекција на филмот „Страста на Доден Буфан“ на режисерот Тран Ан Хунг, в петок (1 март) во киното…

Повеќе