Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Од март сите државни инспекторати се приклучуваат на Е-инспектор

  По успешното приклучување на три државни инспекторати во Информацискиот систем за инспекциски надзор, Е- инспектор, од наредниот месец сите…

Повеќе