Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ДИК го усвои Регистарот на медиуми кои ќе учествуваат на изборите

  Државната изборна комисија ги усвои Регистарот на радиодифузери, печатени медиуми и електронски медиуми (интернет портали) за Избор на претседател…

Повеќе