Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ДОМ: Силна поддршка од шведските и данските Зелени за европска зелена иднина

  Во текот на овој викенд, ДОМ во соработка со зелено-левата партија од Данска и шведската зелена партија одржа конференција…

Повеќе