Categories: Вести, Македонија

Полициски хеликоптер пренесе повредено лице од Шар Планина до Клиничкиот центар-Скопје

  По добиено барање од Центарот за управување со кризи, хеликоптер Ми 171 на Хеликоптерската единица за полициски намери при…

Повеќе