Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Дебата за подигнување на јавната свест за органодонорство и трансплантација

  Во рамки на кампањата за подигнување на јавната свест за органодонорство и трансплантација во земјава, изминатата недела во просториите…

Повеќе