Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Проекции на филмови по повод 60-годишнината од смртта на Милтон Манаки

  По повод 60-годишнината од смртта на Милтон Манаки, во киносалата на Кинотеката утре (5 март) ќе бидат прикажани документарниот…

Повеќе