Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Тасевски на примопредавање на опрема за граничната полиција од Германија

  Во рамки на соработката помеѓу Министерствата за внатрешни работи на СР Германија и РС Македонија денеска амбасадорката Петра Дрекслер…

Повеќе