Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на „Партиципациска уметност: парадигматски пресврт од објекти кон субјекти“ од Сузана Милевска

Во КСП Центар – Јадро денеска (7 мај) во 19:30 часот ќе се одржи промоција на македонското издание на книгата…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на „Партиципациска уметност: парадигматски пресврт од објекти кон субјекти“ во Њујорк

  Книгата „Партиципациска уметност: парадигматски пресврт од објекти кон субјекти“ од македонската теоретичарка Сузана Милевска ќе биде промовирана денеска во…

Повеќе