Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Пендаровски: Вистинска родова еднаквост во секој сегмент од општеството

  “Чест ми е да ве поздравам на оваа регионална конференција посветена на родот и безбедноста организирана од ОБСЕ и…

Повеќе