Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

НБРМ: Бесплатно, дигитално добивање извештај од Кредитниот регистар

  Олеснувањето на процесите и подобрувањето на услугите, преку користењето на придобивките од дигитализацијата е заложба на Народната банка и…

Read More