Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Традиционална крводарителска акција на припадниците на САЕ “Тигар”

  По повод 13 март – Денот на Специјалната антитерористичка единица “ТИГАР”, припадниците на оваа единица денеска (11.03.2024), во соработка…

Повеќе