Categories: Вести, Македонија, Свет, Топ теми, Ударни вести

САД со Резолуција го поддржа пристапувањето на РС Македонија во ЕУ

  САД го поддржаа пристапувањето на Северна Македонија во Европската Унија (ЕУ) во најнова резолуција во Сенатот, спонзорирана од демократскиот…

Повеќе