Categories: Алтернатива, Настани

Изложбата „Ниедно чувство не е конечно. Колекција на солидарноста, МСУ Скопје”во Прага

  По Кунстхале Виена, изложбата „Ниедно чувство не е конечно. Колекција на солидарноста, МСУ Скопје” се отвора во Прага. На…

Повеќе