Categories: Алтернатива, Настани

“Осетливи ткива”- самостојна изложба на аналогни фотографии на Васил Тасевски

  “Осетливи ткива” е прва самостојна изложба на аналогни фотографии на Васил Тасевски во Македонија. Изработени на колор фотографска хартија…

Read More