Categories: Вести, Македонија

Почина актерката и изведувачка на шансони, Костадинка Велковска

  Во Загреб почина Костадинка Велковска, театарска, телевизиска и филмска актерка со македонско потекло. Зад себе остави многубројни телевизиски и…

Read More