Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Системот „Земи бројче“ дополнително ќе воспостави ред за издавање на лични документи

  Денеска во Отсекот за управни работи Куманово, министерот за внатрешни работи Панче Тошковски и дополнителниот заменик министер за информатичко…

Повеќе