Categories: Вести, Македонија

Општина Центар отстапи простор за уметниците избркани од МКЦ

  Културно-социјалниот простор „Центар-Јадро“ и Младинскиот центар-Матично ги отворија вратите за уметниците на кои им беше одземен просторот за работа…

Повеќе