Categories: Вести, Македонија

Герасимовски: Бесплатни стоматолошки услуги за сите деца до 18 години и социјално загрозените семејства

  Општина Центар е првенец во обезбедување бесплатни услуги за своите граѓани. Денеска, на одбележувањето на Светскиот ден на оралното…

Повеќе