Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Министерот Тошковски се обрати на Инаугуративниот меѓународен симпозиум на IACLEA

  Денеска министерот за внатрешни работи Панче Тошковски имаше воведно обраќање на Инаугуративниот меѓународен симпозиум на Меѓународната асоцијација за безбедност…

Повеќе