Categories: Алтернатива, Настани

Жан Пјер Симеон добитник на „Златен венец“, Катрин Пиц на наградата „Мостови на Струга“

  Поетот Жан Пјер Симеон од Франција е добитник на наградата „Златен венец“ за оваа година, соопшти професорката Елизабета Шелева, …

Повеќе