Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Осветлување на Археолошкиот музеј по повод Светски ден за борба против туберкулозата

  Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза Скопје, заедно со професионалните здруженија: Македонското лекарско друштво, Здружението на пневмофтизиолози, Македонското респираторно…

Повеќе